2012-08-13 08:51:16• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Rák - A munkahelyén viharos változások várhatók

Napi horoszkóp augusztus 13-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Eddig minden erejével azon volt, hogy idillinek lássa a párkapcsolatát. Ha néha mégis felhő borult a viszonyra, akkor mindent megtett, hogy azt megmagyarázza. Most ideje annak, hogy a sarkára álljon, és megvédje az érdekeit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön az a fajta ember, aki igazán tudja élvezni az életet. Ha ez nem így van, akkor igen nagy lehet a baj. Az élet minden cseppje méz, de ön csak szorong. Engedje el magát, hogy az öröm, önre leljen. Csak szerelemben érdemes élni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.


Mostanában sokkal jobban érzi magát, mint az elmúlt egy évben bármikor. Szerencsés, és ez ad jó kisugárzást a személyiségének is. Kedve támadhat valami új dologban kipróbálni magát. Most nagyot nőhet, fejlődhet, vágjon bele!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.


A munkahelyén viharos változások várhatók. Ne álljon be a hőbörgők, a rettegve hangoskodók közé. Akármi is lesz a sorsa, ön csak jól járhat. Álljon konstruktívan a változások elé! Ha látják az együttműködést, az jó pont.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon kedve és alkalma is adódhat arra, hogy bocsánatot kérjen azoktól az emberektől, akiket az utóbbi időben megbántott. Ön erős természet, és ez rendjén is van, ám ez akaratlanul is súrlódásokhoz vezet. De van megbocsájtás.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.


Eddig talán úgy érezte, állóvízben tocsog az élete. Most megindul valami, és csak úgy kapkodja a fejét majd a változások miatt. Szinte már sok is lesz a jóból, alig győzi az alkalmazkodást. Ne féljen azonban, menni fog!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.



Ma végre nyugodt, kiegyensúlyozott napra számíthat. Úgy is mondhatnám, szinte a munkahelyén lesz alkalma kipihenni a hétvége, vagy nyaralás fáradalmait. Inkább a rutinmunkákra kell koncentrálnia, és ez szinte fél gőzzel is menni fog.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ami tegnap még fejfájást okozott, az mára már semmivé foszolhat. Hála istennek, nagyobb volt a baj füstje, mint a lángja. Használja ki e megkönnyebbülés erejét arra, hogy valami nagyot alkosson. A súlyokat ledobva, szinte szárnyal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.


Ha még mindig nem nyaralt, de szeretne, akkor a mai nap lehet az utolsó alkalom, hogy ezt el is tudja intézni. Vegye a nyakába az utazási irodákat, vagy foglaljon Interneten. A lényeg, hogy lépjen végre. Önnek utazni muszáj!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.


Végre szembe kell néznie bizonyos tényekkel, bármilyen fájdalmasan is érintik az ön lelkét. Sokkal rosszabb azonban, ha elfedi, de folyamatosan előbukkan a rút való. Az elfogadás az út afelé, hogy jobbá tegye az életét.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.


Ön remek szakács, habár csakis jókedvében tud főzni. Ma szerencsére ilyen napja van. Lepje meg a családját egy különleges estebéddel, amit ön készített. Az újításoknak is híve: ma ebben is sikeres lehet, és nem csak főzésben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ön halogató természet. Ha emiatt lekésik egy fontos találkozóról, vagy lemarad egy jó lehetőségről, akkor ezért csak magára haragudhat. Kezdje a napját a legsürgősebb teendőkkel, még akkor is, ha nincsen igazán az ínyére.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: